Inschrijven

Mannenweekend

Tijdens de workshop Avontuur van de Man bieden we je de tijd en de ruimte om in een veilige omgeving jouw gevoel en unieke kwaliteiten te onderzoeken. Je word uitgenodigd je hart te openen en je gevoel te delen met andere mannen.

We willen dat je ons vertelt wat jou raakt en inspireert. We willen dat je ons vertelt over je diepste verlangens en drijfveren en wat het voor jou betekent om een man te zijn in de hedendaagse tijd.

We richten ons hierbij ook op vragen die voor jou belangrijk zijn op dit moment in je leven. Deze vragen kunnen puur persoonlijk of relationeel van aard zijn, maar ook professionele vraagstukken krijgen de aandacht.

De workshop is erop gericht mannen meer in contact te laten komen met hun eigen unieke mannelijke essentie en ze te ondersteunen op hun ontwikkelingsweg naar een evenwichtige volwassen mannelijke identiteit.

Wat gaan we doen?

We werken met muziek, spel & dans, rituelen, vuurceremonies en verhalen. Ook zullen we diverse technieken aanleren om elkaar in onze kracht te brengen. Daarnaast kun je als deelnemer je eigen leervraag inbrengen die je, samen met de andere mannen, kunt onderzoeken en uitwerken, zodat jij jezelf de leerervaring kunt geven die je nodig hebt.

Een man in zijn kracht is een man die zowel krachtig en leidend, maar ook gevoelig en liefdevol kan zijn.

Bij ons staan leiderschap, krijgerschap maar vooral ook broederschap centraal. Neem gerust eens contact met ons op voor personal coaching of een deelname aan een weekend Avontuur van de Man. Wij beloven je een onvergetelijke belevenis.

De investering voor een 3 daags weekend is € 350,-  dit is inclusief eten, drinken en overnachtingen op het landgoed.

Inschrijven