Leiderschap

Wat is leiderschap?

Vanuit het perspectief van de krijger gaat leiderschap over hoe jij vanuit jouw innerlijk vuur gaat staan voor je idealen en verlangens. Dit doe je door grenzen te stellen, voor jezelf op te komen, je emoties te tonen en andere mannen aan te spreken op hun verantwoordelijkheid.

Daarnaast geeft de leider richting aan je leven en besef je dat jij het Avontuur van de Man hebt te lopen. Dit stelt jou in staat contact te maken met je hogere doel in het leven en je unieke kwaliteiten in te zetten om je omgeving optimaal tot dienst te kunnen zijn. Avontuur van de Man nodigt je uit jouw leiderschap te tonen en je plek onder de mannen in te nemen.

 

Hoe helpen we jou met herontdekken van de leider in jou?

Vanuit je onderbuik zul je voelen wat het betekent om jouw unieke rol in een groep mannen op te eisen en je verantwoordelijkheid te nemen voor jouw taak in dit leven. Hierin leer je beseffen dat je als man ook te buigen hebt voor de stroom van het leven en dat het vervullen van je taak soms ook grote offers vraagt…. Ga dus de uitdaging aan met jezelf en pak jouw rol tijdens een van onze weekenden, in die veiligheid mag je ervaren wat het is om een leider, een broeder en een krijger te zijn.

 

Over dit artikel

Dit artikel is een onderdeel van de driehoek; Broederschap, leiderschap en krijgerschap. Wil je meer weten over mannenwerk? Kijk dan ook eens bij de achtergrond van onze mannentraining, het Avontuur van de Man. Je kunt ook contact opnemen met Sjaak of Rik.